За нас

За Трейдекспрес-Л ООД

Трейдекспрес е семейна компания, основана през 1992 година. Нашата основна дейност е дистрибуция и продажба на едро на масла, филтри, греси и антифриз. Гордеем се, че сме официален вносител и представител на смазочните продукти IP Italiana Petroli и Donaldson филтри за територията на Република България.

Нашата компания осигурява национално покритие с палетни и пакетни доставки в цяла България. Работим от две собствени складови бази, разположени в градовете Варна и Добрич, които са обезпечени със собствен автопарк за бърза доставка на стоки за нашите клиенти в района.

Team Picture IP Rome Orange Male Tradexpress

Антонио

рим, италия

IP Italiana Petroli винаги ме е привличал, като ориентиран към решения производител на смазочни материали със силни корпоративни ценности. Нашата корпоративна култура демонстрира важна етика и ценности, които ме карат да се чувствам оценен в работата си.

1569272904364

стефан

германия

Присъединих се към Donaldson през 2003 г. като мениджър продуктова линия. Пет години по-късно бях назначен да ръководя бизнес звено в Азиатско-тихоокеанския регион. Днес ръководя бизнеса с процесна филтрация в Европа, Близкия изток и Африка.

Team Picture IP boologna Female with dog Tradexpress

моника

болония, италия

През годините Gruppo API успя да запази позицията си на водеща техническа компания, защото инвестира в изследвания и разработки и - най-важното - в таланти. Това, което наистина ценя, е фактът, че нашите идеи се вземат под внимание и в много случаи те се проучват и прилагат.

1569272999244

катрин

белгия

Кариерата ми започна в Donaldson през 1991 г. Имах възможността да работя в различни отдели, обслужващи различни пазари, работейки както в Белгия, така и във Франция. Това означаваше, че непрекъснато съм изправена пред предизвикателства в работата си през цялото време.

Team Picture IP Rome Blue Male Tradexpress

Алберто

савона, италия

Веднага щом стъпите в IP Italiana Petroli, ще бъдете добре дошли от нашата общност, която насърчава силно чувство за принадлежност и приобщаване. Всички в IP се ангажират да предоставят най-високо качество на услугата като същевременно поддържате приятелска атмосфера.