Продукти

Какво ще намерите при нас

IP Italiana Petroli произвежда смазочни продукти предназначени за лек, лекотоварен и тежкотоварен транспорт, селското стопанство и индустрията. С марката Donaldson доставяме пълна гама горивни, маслени, въздушни и хидравлични филтри за всякакъв тип приложения.

01

Масла

02

Филтри

03

Грес

04

Антифриз

Масла

Двигателните масла IP са формулирани преди всичко от висококачествени минерални и/или синтетични бази и специфични пакети от нови технологични добавки, за да осигурят на маслата високи нива на производителност и максимална надеждност при работа. 

Те гарантират най-добрата защита срещу износване, както на двигатели от последно поколение, така и на по-стари задвижвания. Добре смазаният двигател харчи по-малко и ще издържи по-дълго.

Филтри

Ние в Donaldson разбираме, че Вашето оборудване е от решаващо значение за Вашата работа. Ние сме посветени на това да Ви помогнем да защитите инвестицията си с реален опит, стойност и поддръжка – плюс гаранция, която стои зад продуктите, които продаваме.

Ние поддържаме най-добрата наличност и покритие на филтри за цялото Ви оборудване – така че можете да получите филтрите, които Ви трябват, когато имате нужда от тях.

Грес

Всяка IP грес има различен набор от характеристики, които определят нейната консистенция, вискозитет, способност да предотвратява триенето, да намалява износването, да предпазва от ръжда, корозия и окисляване и да спира вода и прах от контакт с оборудването.

Вземете под внимание всички тези фактори, преди да направите покупка и запомнете – правилната грес за вас е тази, която отговаря (и надминава) всички изисквания, които имате.

Антифриз

Една от най-важните течности, използвани в двигателите с вътрешно горене, в допълнение към моторното масло, е охлаждащата течност. Той изпълнява много различни функции, най-важната от които е да разсейва излишната топлина, произведена от двигателя, в охладителната система.

Има много различни видове охлаждаща течност, използвани в съвременните инсталации на превозни средства, и развитието на технологията за охлаждаща течност все още продължава.

Потърсете ни

Искате да получите повече информация или да разберете с какво можем да сме Ви от полза ? Не се притеснявайте да се свържете с нас.